Informasjonen i denne artikkelen gjelder for visse typer administratorer på Dropbox Professional-, Essentials-, Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- og Enterprise-abonnementer.
Hvis du er teamadministrator eller administrator for brukerbehandling for en Dropbox-teamkonto, kan du bruke kontooverføring når du sletter en medlemskonto fra en